27-vjeçarja italo-shqiptare i jep fund jetës në qeli, gjyqtari: Kam dështuar, burgu nuk është për gratë! E njihja dhe e kam dashur

10 Gusht, 14:12

Donatella Hoda është kthyer në kryefjalën e mediave italiane së fundmi. 27-vjeçarja italo-shqiptare vrau veten në burg, pasi ishte dënuar për vjedhje. Ajo kishte varësi nga droga dhe gjashtë vitet e fundit të jetës së saj i kishte kaluar mes burgut dhe lirisë

    Kategori të tjera