3 këngëtare italiane në vlorë, performojnë hitet e viteve ‘90

24 Shtator, 20:38

Tre ikonat e viteve 90’ të muzikës italiane si Rossana Casale, Mariella Nava dhe Grazia di Michelle kanë përformuar për herë të parë në Vlorë këngë nga repertori i tyre. Ata u mirëpritën me nostalgji nga publiku.

Kategori të tjera