30 Qershori, koha për dialog mbaroi \Pjesa e parë

1 Qershor 2019, 14:01 | Përditesimi i fundit: 2019-06-01 14:02:41

Ish-sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Arsimit, Plarent Ndreca, në Repolitix ka komentuar veprimin e djegies së mandateve duke thënë se është njëlloj sikur avokatët të bllokojnë punën  e avokatëve të tjerë.

"Është një llojë që sikur avokatët të heqin dorë dhe më pas të mos lejojnë asnjë avokat të punojë. Dhe të thonë se nuk ka standarde. Pluralizmi është mundësi. Nuk është e vërtetë që po cënohen standardet. Është mundësi dhe jo detyrim të futesh në zgjedhje. Opozita e ka mundësinë, të futet në zgjedhje. Nëse nuk do ti po i cënon standardet. Presidenti e ka shumë të kufizuar. Por ekziston. Është një akt individual dhe kjo data është e përcaktuar me ligj. Dhe më pas shfyqizohet. Nuk ka askush detyrim për ta zbatuar" ka deklaruar Ndreca.

Programe të tjera

Shiko të gjitha