30 vite pa ujë e rrugë, banorët në Memaliaj si në mesjetë: Tokat i mori lumi, kemi ngelur pa pikën e ujit

28 Janar 2023, 16:44

Mbetur si në mesjetë, mbi  250 banorët të fshatit Anë Vjosë, të Bashkisë Memaliaj vuajnë prej më shumë se 3 dekadash mungesën e ujit të pijshëm dhe infrastrukturës së rrugës..