4 teorititë konspirative që vërtetojnë se virusin e “hodhi” dora e njeriut

20 Prill, 20:24

Astrologu, Jofiel Koca, shpjegon katër teoritë konspirative që qarkullojnë sot në botë për gripin e ri. Teoria e parë- ’’Frenimi i makinave i fabrikave dhe i gazrave që lëshohen në atmosferë ka ndodhur sepse është dëmtuar shtresa e Ozonit dhe ekziston një rrezik shum i madh për njerëzimin. Ky lloj frenimi i makinave bëhet që kjo shtresë e Ozonit të mbyllet dhe të bëhet rigjenerimi i saj. Në bazë të këtij rigjenerimi do të ketë një rifillim ekonomik. Një teori kjo ë qëndrueshme nga ana shkencore’’. Teoria e dytë-’’Është që kjo pandemi fsheh dhe teorinë e parasasë dixhitale. Duke qenë se njerëzimit do t’u thuhet se paraja letër mund të përhap infeksonin, ne duhet të kalojmë të revolucionalizojmë sistemin monetar. Plani është të krijohet paraja dixhitale, të kontrollohet me satelit militar për sigurinë e saj dhe të hiqet mga sigurimi paraja letër’’. Teoria e tretë-’’Ajo e vaksinimit masiv është një tjetër teori. Njerëzit duhet të marrin një çertifikatë vaksinimi që tregon që nuk përbëjnë rrezik për përhapjen e një virusi. Kjo ka bërë që disa të jenë skeptik, sepse shumë mendojnë se nga kjo vaksinë mund t’u futen në tru njerëzve nanoteknologji që tregojnë pozicicionin e tij ku ndodhet. Por kjo është e rrezikshme sepse shkakton sëmundje fatale, për shkak të valëve të ndryshme 4G sidomos 5G’’. Teoria e katërt-’’Ka dalë dhe një teori tjetër e pranueshme. COVID-19 është një virus jo shumë i rrezikshëm për njerëzimin, sesa për gjakun mbretëror. Sepse janë sulmuar shumë loder, persona nga mbretëritë në botë, që disa po luftojnë me jetën.Një teori tjetër konspirative. Kërkohet të gjurmohet pse ky virus po sulmon kaq shumë gjakun mbretëror’’.

Programe të tjera

Shiko të gjitha