44 vite në kërkim të historisë! Koleksionisti 78-vjeçar çel ‘muze’ në Laç: Ndoqa amanetin e gjyshit, kam ekspozuar objekte dhe foto historike të mbledhura ndër vite

2 Tetor, 07:54

Nikoll Lleshi është 78 vjeç dhe ka arritur të koleksionojë objekte dhe foto historike për trevën e Kurbinit. Ekspozita e tij në qytetin e Laçit është e hapur çdo ditë dhe falas.

Kategori të tjera