46 universitete italiane vijnë me oferta për maturantët shqiptarë

25 Mars, 18:24

46 universitete italiane sollën në formën e panairit ofertat e tyre për nxënësit dhe studentët shqiptarë i cili u prit me mjaft entuziazëm. Informacionet për aktivitetin që zgjati një ditë, mund të merren dhe pranë Institutit Italian të Kulturës në Tiranë.

Kategori të tjera