51 vite nga elektrifikimi, Shqipëria 'në dorë' të shiut! Ekspertët: Të investohet në energjinë e diellit e erës

25 Tetor, 21:11

TIRANË- 25 tetori njihet si dita e elektrifikimit të plotë të Shqipërisë. Sot 51 vite pas këtij triumfi, vendi ende nuk ka arritur të prodhojë energjinë e mjaftueshme për të mbuluar plotësisht konsumin.

Edhe pse sektori energjetik ka përparuar dhe është zhvilluar problemi i pazgjidhur është varësia nga kushtet atmosferike.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha