68% e të punësuarve paguhen deri 60 mijë lekë! Bizneset sezonale ndikuan në uljen e papunësisë

26 Shtator, 21:51

TIRANË- Hapja e bizneseve sezonale në prag të sezonit turistik si dhe masat lehtësuese rritën lehtë punësimin në muajit prill, maj dhe qershor, e për pasojë është ulur papunësia. Sipas të dhënave të INSTAT në tremujorin e dytë papunësia zbriti në 11.6% nga 11.9% që ishte në tremujorin e parë të vitit.

Në total në fund të qershori numri i të punësuarve ishte 1 milionë 238 mijë të punësuar, ose 13,120 qytetar të hyrë më shumë në tregun e punës krahasuar me tremujorin e parë të 2021.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha