69 km e gjatë, me 6 tunele dhe 4 ura! Ndërtimi i Rrugës së Arbrit kushton 40.3 miliardë lekë, nga 4 orë Tiranë-Peshkopi do të përshkohet në rreth 2 orë

29 Nëntor 2021, 14:36

Ndërtimi i 69 kilometrave, i 6 tuneleve dhe i 4 urave që janë pjesë e projektit të Rrugës së Arbrit në finale kushtojnë 40.3 miliardë lekë (337,232,943 mln euro), ndërsa kostoja e supervizimit do të jetë535.1 milionë lekë.

Aktualisht 48 kilometra janë bërë të kalueshme, ndërsa zyrtarisht punimet mbyllen në pranverën e vitit që vjen. Pjesë e këtij projekti janë edhe dy nga urat më të larta në Ballkan, Ura Fshat 158 metra e lartë dhe ura e Vashës 152 metra e gjatë.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha