Albagaz nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit me gjigantin spanjoll të gazit ENAGAS! Balluku: Energjia e rinovueshme, prioritet për Shqipërinë

4 Tetor, 17:36 | Përditesimi i fundit: 2022-10-04 19:07:21

Shqipëria ka nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit mes Albagaz dhe kompanisë spanjolle ENAGAS duke i hapur rrugë palëve për të punuar dhe ndërvepruar me projekte të rëndësishme që qeveria shqiptare ka në sektorin e gazit.

Kategori të tjera