Ambasadori britanik: Një vizë pune për Britani kushton 300 euro! Mund të aplikoni në ndërtim, shëndetësi e bujqësi

8 Qershor, 21:59

Ambasadori britanik në Tiranë, Alastair King-Smith thotë se kushdo që do të shkojë në Britani mund të aplikojë për vizë pune që kushton vetëm 300 euro dhe të punojnë në sektorë të ndryshëm.

 

Kategori të tjera

Shiko të gjitha