Apeli i dha vulën e PD-së, në seli militantët nisin festën, e thërrasin në emër! Sali Berisha i burgosur në shtëpi

11 Qershor, 14:44

Në selinë e Rithemelimit ka nisur festa pasi gjykata e Apelit legjitimoi vulën dhe logon e PD-së Sali Berishës.