Ardenicë, çelet panairi i parë i agrobujqësisë e kulinarisë

8 Shtator, 16:35

Fermerë të zonës promovuan produktet e tyre, ndërsa bënë thirrje që ky aktivitet të kthehet në traditë. Më muzikë folklorike e gatime tradicionale të zonës së Myzeqesë, në manastirin e Ardenicës është mbajtur panairi i parë Agrobujqësor dhe i Kulinarisë.

Fermerë prodhues agropërpunues dhe biznese të zonës që operojnë në fushën e kulinarisë ekspozuan produktet e tyre duke e kthyer panairin në një festë të vërtetë për të gjithë banorët.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha