Arinjtë sulmojnë kosheret e bletëve në Voskopojë të Korçës

6 Qershor, 16:29 | Përditesimi i fundit: 2024-06-06 17:40:48

Në Voskopojë të Korçës parqet e bletëve janë sulmuar së fundmi nga arinjtë. Mungesa e ushqimit në male ka bërë që arinjtë të dalin nga habitati i tyre dhe të kërkojnë ushqim në zona të banuara.