Bajana Çeveli dhe Shtëpia e Duarve të Arta

11 Tetor, 19:58

Në fshatin Tushemisht, prej 8 vjetësh, është çelur Shtëpia e Duarve të Arta, një strehëz ku gratë e fshatit mbledhin produktet e prodhuara në mënyrë artizanale dhe jua shërbejnë turistëve vendas dhe të huaj.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha