Bajana Çeveli, kuzhina e zahireve të dimrit

11 Tetor, 18:19

Menaxherja e Shtëpisë së Duarve të Arta tregon para syrit të kameras së emisioneve Veri Jug teknologjinë popullore të përgatitjes së zahireve të dimrit; trahanaja me qumësht e kos; zarzavatet e pjekura në furrë, lakrorët dhe peshku të pjekura në saç, si gatesa tradicionale të fshatit Tushemisht.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha