Bajana Çeveli, mesazh për gratë

11 Tetor, 18:21

Bajana Çeveli, drejtuesja e Shtëpisë së Duarve të Arta - mesazh për gratë e fshatrave dhe qyteteve: ne jemi të barabarta me njera tjetrën dhe puna është suksesi I të ardhurave dhe I mirëqënies në familjet tona.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha