Banka Europiane për Investime 2 mln euro Bashkisë së Tiranës për strehim social, Veliaj: Vijojmë edhe me kreditë e buta

2 Tetor, 13:26

Banka Europiane e Investimeve dhe Bashkia e Tiranës firmosën një marrëveshje të përbashkët përmes se cilës i jepet 2 mln euro ndihmë kryeqytetit për të fuqizuar strehimin social.

Kategori të tjera