Bankers Petroleum, investime me impakt social në Bashkinë Patos! Kryebashkiakja Balili: Bashkëpunim i shkëlqyer, i ka ndryshuar jeta banorëve

29 Nëntor 2021, 13:59

Investimi të brezat e rinj dhe përmirësimi i kushteve për ta është një nga fushat kryesore të programeve të përgjegjësisë sociale të Bankers Petroleum Albania. Është kryetarja e Bashkisë së Patosit, Rajmonda Balili, e cila tregon se sa ndikojnë në komunitet investimet e kryera, sa e përmirësojnë cilësinë e jetës së qytetarëve të Patosit.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha