‘Bankers Petroleum’, investime për infrastrukturën në Marinëz, hapësira shplodhëse dhe rekreative për mbi 2000 banorët e kësaj zone

16 Gusht, 18:11

Kompania Bankers me një financim prej 100 mijë euro ka nisur investimin për rehabilitimin e infrastrukturës së fshatit Marinëz. Ky projekt do t’i hapë rrugë më tej krijimit të hapësirave çlodhëse nga bashkia e Patosit, ku pritet të përfitojnë  mbi 2 mijë banorë të zonës.

Kategori të tjera