BE plan për të frenuar valën e emigrantëve nga Ballkani: Të zbatohen marrëveshjet për riparim e riatdhesim

5 Dhjetor 2022, 16:51

Përmes një plani masash be synon të ulë valën e emigrantëve nga ballkani perëndimor. Nënkryetari i KE-së, Margaritis Schinas dhe Komisionarja për punë të brendshme, Ylva Johansson, Johansson kërkuan nga vendet e ballkanit perëndimor, vecanërisht serbia të përshtasin regjimin e vizave me BE, pasi shumë prej të ardhurve nga vendet e treta, kalojnë ilegalisht në vendet e bllokut

Kategori të tjera