“Bëjnë si burra të mirë vetëm ditën e votimeve” apeli i durrsakut: Bashkë kundër politikanëve

26 Dhjetor 2020, 09:55

Në emisionin “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv telefonoi një qytetar nga Durrësi i cili kishte një apel të drejtëpërdrejtë për të gjithë telefonuesit e tjerë dhe qytetarët shqiptar. Më shumë se një herë ai tha se populli duhet të bëhet bashkë kundër politikanëve pasi nuk kanë bërë asgjë për vendin dhe sipas tij si burra të mirë bëjnë vetëm ditën e votimeve.

Programe të tjera

Shiko të gjitha