'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 17 prill

17 Prill, 07:56

 

Titujt e gazetave për sot, nga a i ka ikur mendja Metës te historike Kosovës i hapet rruga për anëtarësim në KiE e deri tek Mbape përmbys Barçën , PSG-ja rigjen Dortmundin.