Belshi në prag të sezonit turistik

24 Prill, 14:37

Rigers Plaka, specialist në Bashkinë e Belshit, flet për politikat mbi zhvillimin e turizmit në sezonin e ri turistik. Ngritja e kampingut në fshatin Marinë dhe rritja e numrit të bujtinave turistike në fshatrat e Belshit.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha