Beqiri: Azemit iu morr telefoni dhe e fshehën pas atentatit! Shaban Memia të sqarojë këtë pjesë

2 Tetor, 00:03

Avokati Idajet Beqiri tha se pas ekzekutimit të Azem Hajdarit telefoni i tij nuk u gjet dhe për këtë është thirrur në gjykatë si dëshmitar Shaban Memia të sqarojë ku është fshehur telefoni i Hajdarit dhe se çfarë dëshmoi atë ditë pas ekzekutimin bodyguard-i i mbijetuar.

Programe të tjera

Shiko të gjitha