Bëri 'gafë' në Kuvend? Balluku sqaron pagesën për rrugën Milot- Fier

9 Korrik, 23:12 | Përditesimi i fundit: 2020-07-09 23:12:07

"Të gjitha rrugët e shpejtësisë që do të ndërtohen me pagesë, do të kenë rrugë alternative. Qytetari të ketë të drejtën e zgjedhjes, mes pagesës minimale 0.075 euro për km, ose rrugën nacionale pa pagesë. Shkon 7.5 euro në 100 km, ky është kriter, mund të vijë gara dhe të ulet ky çmim. Është minimale se flitet për 100 km shpejtësie dhe të ndërprerë në segmente. 0.075 euro për km, sepse se ka dalje. Nuk ka një shumë totale, as ajo shuma abuzive 17.5 euro vajtje ardhje si biletë avioni dhe çudira të tilla është autostradë që do caktohet dhe do paguhet për km. Nëse akseson 30 km do paguash aq rrugë ke bërë shumëzuar me 0.075 euro për km", tha Balluku.

Programe të tjera

Shiko të gjitha