Besimtarët kundër Myftiut të Beratit: E duam nga qyteti ynë jo të ardhur nga Laçi! Shosha: S’po na zgjidh problemet me pronat

30 Janar, 16:49 | Përditesimi i fundit: 2023-01-30 16:56:34

Në Berat një grup besimtarësh bojkotuan faljen e namazit të premten dhe vazhdojnë të mos frekuentojnë Xhaminë Mbret, pasi janë kundër emërimit të Emirjon Vathaj, në krye të Myftinisë së Beratit. Ata thanë se vendimi është marrë nga Komunitetit Mysliman Shqiptar kundër vullnetit të tyre

Kategori të tjera