Bie besimi në ekonomi, qytetarët heqin dorë nga shpenzimet e mëdha

3 Qershor, 17:30

Besimi në ekonomi ka rënë me 1.1% në muajin maj, i ndikuar nga përkeqësimi i aktivitetit të ndërtimit, industrisë dhe pesimizmi i konsumatorëve. Banka e Shqipërisë thotë se vetëm sektori i shërbimeve për shkak të turistëve të huaj si dhe bizneset tregtuese presin rritje të aktivitetit dhe të çmimeve.