Blegtori nga Bulqiza me 350 krerë bagëti: Po falimentoj! ABZHR-ja të më ndihmojë për stalla dhe baxho

5 Shkurt, 18:11

Blegtori nga Bulqiza, Bari Kika me kursimet e emigracionit mundi të hapë një fermë me bagëti, por tashmë gjendet në vështirësi financiare. Përmes Report TV ai kërkon ndihmë nga Agjencia për Bujqësinë dhe Zhvillimin Rural për stalla të reja dhe baxho për bulmetin

Kategori të tjera