Braçe: S’ka konkurrencë për naftën kur ka 1 shitës e 1 blerës! Autoriteti të hetojë edhe për shërbimet spitalore private

29 Maj 2023, 13:33

Deputeti Erion Brace tha në Komisionin e Ekonomisë se nuk ka konkurrencë për naftën kur ka vetëm 1 shitës e një blerës. Ai kërkon që të ketë hetime për këtë çështje si dhe për tregun e shërbimeve spitalore private.