Censi 2023, drejtoresha e INSTAT: Nëse qytetarët refuzojnë të përgjigjen ose gënjejnë, gjobitet kryefamiljari

18 Shtator, 14:37

Drejtoresha e INSTAT, Elsa Dhuli, teksa ka nisur Censi i Popullsisë dhe Banesave, thotë se për ata që nuk përgjigjen ose gënjejnë në pyetësor do ketë penalitete sipas ligjeve. Ajo sqaroi se në momentin kur shterohen të gjitha përpjekjet për t’i anketuar qytetarët dhe nuk janë përgjigjur, do të gjobitet kryefamiljari. Sipas ligjit, gjoba varjin nga 50 mijë lekë deri në 100 mijë lekë të reja.

 

Kategori të tjera

Shiko të gjitha