Censi/ Komunitetet fetare: Shiheni si detyrim moral përgjigjen! INSTAT: Pyetjet për fenë opsionale, detyrim nga OKB

18 Shtator, 21:03

Numërimi i popullsisë dhe banesave ka nisur në Shqipëri dhe komunitetet fetare në vend kanë kërkuar nga qytetarët që të plotësojnë edhe pyetjet që lidhen me fenë, ndonëse nuk janë të detyrueshme. Myftiu i Korçës, Ledian Cikalleshi shpreh shqetësimin se formulimi i pyetjeve është i paqartë për qytetarët e thjeshtë

Kategori të tjera

Shiko të gjitha