Çfarë po ndodh? Era Istrefi dhe Don Xhoni përqafohen ëmbëlsisht në mes të rrugës! Videoja po ‘çmend’ rrjetin

9 Shtator, 09:13

Një video e dy artistëve, Era Istrefit dhe Don Xhonit, po shpërndahet me shpejtësi  marramëndëse në rrjetet sociale

Kategori të tjera