Çmimi i naftës në bursë zbret në 94 dollarë fuçia, Bordi e ul vetëm me 1 lek, po aq ulet dhe gazi! Benzina bie me 8 lekë

6 Gusht, 13:50

Ndonëse çmimi i naftës bruto në bursën ndërkombëtare ka zbritur në nivelin më të ulët me 94 dollarë/fuçia, Bordi i Transparencës ka vendosur që nga dita e sotme, të ulë me 1 lek cmimin e naftës dhe gazit ndërsa benzina bie me 8 lekë. Nafta do të shitet me 220 lekë/litri, benzina me 199 lekë/litri dhe gazi me 80 lekë/litri.

Kategori të tjera