Daily Mail: Dua Lipa, artistja që po u jep famë shqiptarëve në mbarë botën

29 Nëntor 2022, 14:51

Dua Lipa, këngëtarja shqiptare e njohur ndërkombëtarisht, e cila ka fituar zermat e shumë njerëzve në mbarë botën, na bënë të ndihemi krenar jo vetëm për talentin e arritjet e saj në fushën e muzikës, por dhe për përfaqesimin e denjë dhe mbështetjen e vazhdueshme që artistja, kurdoherë që i jepet rasti tregon me krenari se është shqiptare.

    Kategori të tjera