Dashuritë e mia, Diola Dosti publikon pamjet e ëmbla mes vajzës së saj dhe Erolld Belegut

12 Qershor, 11:41

Diola Dosti së fundmi ka treguar se ka fituar doktoraturën si nutricioniste