Debate te ‘Ekonomia’ për tregun e sigurimeve! AMF: Qëndrueshmëria e kompanive tregon stabilitet! Braçe: tregu i ‘sigurimeve’ kënetë! Tabaku: I njëjti treg ndër vite

30 Maj, 15:18

Me debate është diskutuar raporti vjetor i Agjencisë së Mbikëqyrjes Financiare në Komisionin e Ekonomisë. Deputeti socialist Erion Braçe tha se në tregun e sigurimeve nuk ka konkurrencë, dhe në një linjë me të edhe deputetja Jorida Tabaku tha mungojnë operatorët e rinj. Por për kreun e AMF, Ervin Meten, qëndrueshmëria e të njëjtëve operatorë në treg tregon stabilitet.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha