Deklaratat që ‘tronditën’ rrjetin, Dea Michele: Do bëjmë fëmijë, i shesim vetëm organet apo të plotë?

18 Janar 2023, 11:26

Një deklaratë e ‘frikshme’ dhe skandaloze ka sjellë reagimet të ashpra nga publiku i gjerë.