Del audiopërgjimi/ Zhaklina Lekatari: Burri Oltës më ka shantazhuar dhe do të më blejë me lekë! Kam njoftuar produksionin dhe Sara Hoxhën

6 Shkurt, 19:20

Opinionistja, Zhaklinë Lekatari ka deklaruar e burri i Oltës ka tentuar që ta blejë dhe e ka shantazhuar. Ajo është shprehur për këtë e ka njoftuar edhe produksioni dhe Sara Hoxhën, duke theksuar se ajo nuk blihet.

Kategori të tjera