Demokrati i famshëm shpërthen në të qeshura pas protestës: Po pse o, me ne do e rrëzosh Ramën ti?

21 Shkurt, 10:44

Ilir Vrenozi, është një personazh i njohur në rrjetet sociale dhe një mbështetës i zjarrtë i PD-së.