Denoncoi marrëveshjen e detit, Eksperti: Shqipëria humbiste 345.4 km2!

18 Shtator, 07:40

Myslim Pashaj, eksperti që denoncoi marrëveshje e 2009, në një intervistë për "Repolitix" tha se Shqipëria humbiste shumë nga ajo marrëveshje që sipas llogarive të tij ishin 345.4 km katrorë. Në lidhje me përfshirjen e Arbitrazhit apo një pale të tretë në marrëveshjen e ardhshme për detin, eksperti tha se është dakord,por nuk mund të shkojmë atje pa e pasur të qartë pse po shkojmë në Arbitrazh dhe cilat janë problematikat.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha