Dhuna ndaj grave, drejtësisë i kërkohet përgjegjshmëri! Çela: Prokurorët të vlerësojnë e të hetojnë çdo të dhënë

7 Dhjetor 2021, 20:07

Vlerësimi i çdo të dhëne në denoncimet e dhunës, dhe dhënia e dënimeve më të ashpra ishte kërkesa e drejtuesve të disa institucioneve për organet e drejtësisë. Sipas tyre, problem mbeten vendimet paradoksale për urdhrat e mbrojtjes.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha