Dhuna në familje, shtyhet diskutimi i draftit! Vokshi: Mungesa e relatores shkel rregulloren në Kuvend! Projektligji: Të krijohet komisioneri për mbrojtje nga dhuna

30 Janar, 16:36

Projektligji që synon minimizimin e dhunës në familje dhe propozon ngritjen e një Komisioneri, por edhe trajnimin e detyrueshëm të personave që trajtojnë viktimat, u shty nga Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësisë, për shkak se opozita kërkoi praninë e deputetes propozuese, Lindita Nikolla e cila është dhe relatore

Kategori të tjera