Dita e Pavarësisë/ Surpriza e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit për udhëtarët në aeroportin ndërkombëtar ‘Nënë Tereza’

28 Nëntor 2023, 15:08

Në ditën e Pavarësisë, Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit ka surprizuar qytetarët në aeroportin ndërkombëtar ‘Nënë Tereza’, me një performancë artistike.