Dixhitalizimi i plotë arkivave, Bashkimi Evropian mbështet Kadastrën! Ekspertët evropianë takim me Lamen

6 Shkurt, 17:00

Bashkimi Evropian nëpërmjet Projektit “BE për te Drejtat e Pronësisë”, i financuar nga fondet IPA, është angazhuar për financimin e procesit të skanimit të hartave kadastrale të pasurive të paluajtshme, teksa në një vizitë së fundmi ekspertë evropianë janë njohur me procesin edixhitalizimit dhe skanimit të dokumentacionit dhe arkivit të pasurive të paluajtshme, proces i cili po zbatohet nga Kadastra Shqiptare me financim të Qeverisë Shqiptare.

Kategori të tjera