Doli dhe u kthye në ‘Big Brother’ brenda pak minutash, Einxhel: Kam humbur krenarinë! Bileta e fatit ‘bekim’ apo ‘mallkim’?

13 Janar, 10:19

Ishte bileta e fatit ajo që e ktheu Einxhel sërish brenda shtëpisë së “Big Brother”, pasi vetëm dy ditë më parë në bazë të votave të publikut ajo doli.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha