Don Antonio Shiarra, si njeri humanist

30 Nëntor 2020, 10:00

Vlerat e don Antonio Shiarrës, qytetarit Italian që ju përkushtua Shqipërisë dhe Zadrimës me veprën e tij humaniste. Kisha e Martirëve në Blinisht dhe disa nga punët humane të don Antonio Shiarrës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha