Dosja Babale, shtyhet sërish gjyqi për Ervin Salianjin! Çfarë fshihet pas dhe çfarë rrezikon deputeti i PD-së

12 Qershor, 11:49

Seanca ndaj deputetit demokrat Ervin Salianji për dosjen 'Babale', është shtyrë sërish. Këtë herë shkak u bë avokati i deputetit Ledio Braho i cili kishte depozituar pranë sekretarisë së gjykatës kërkesën për shtyrje të seancës për arsye shëndetësore.