Drafti i ri/ Rezerva materiale shtetërore do të aktivizohet edhe në kriza inflacioni, dhe jo vetëm në kohë luftë apo emergjence civile

19 Qershor, 15:39

Rezerva materiale e shtetit nuk do të aktivizohet vetëm në kohë lufte, raste gjendje të jashtëzakonshme apo emergjence civile, por edhe nëse vendi përfshihet nga krizë çmimesh.